Garrotxa.info Logo

Run4Càncer 2016, Cursa solidària a Olot

 run4cancer 2016Run4càncer és una cursa  o caminada solidària organitzada amb l'objectiu de recaptar fons pels malalts de càncer i els seus familiars. El mateix dia i hora es dóna la sortida a 7 curses de 7 poblacions diferents.

Aquest 2016 serà la segona edició i les poblacions on podeu anar a córrer o a caminar seran  Olot, Planoles, Porqueres, Salt, Riudellots de la Selva, Palafrugell i Figueres. A garrotxa.info ens centrem en la d'Olot, ja que és la que ja vam poder gaudir l'any passat, tot tirant fotos i vídeos que  compartim en aquest article.

La RUN4CÀNCER a Olot, serà el dia 7 de Febrer de 2016, i la  Oncolliga ens convida a formalitzar la inscripció a la cursa que en guiarà a córrer pels voltants de la ciutat d´Olot, tot començant per la Via Verda d'Olot a Girona, escalant a la muntanya de Sant Valentí de la Pinya i posteriorment la torre del volcà Montolivet i els Tussols. 

El vídeo de la passada edició de la Run4Càncer a Olot.

Vivim la cursa, compartim el nostre moment. Vídeo de la Run4Càncer 2015. Aconsellem pujar la resolució a 720HD ( Icona de la roda dentada a la part inferior dreta ).

Recorregut de la Run4Càncer 2016 d'Olot.

El Dia 7 de Febrer de 2016 a les 10h estem citats a aquesta segona edició de la Run4càncer a la Garrotxa, Olot.

Podrem col·laborar amb els objectius de l’Oncolliga tot omplint una inscripció en una de les dos modalitats en les que es divideix la prova, que son 5 o 10 km de muntanya pels volts d´Olot. El recorregut és el mateix que l'any passat, així que aquí el teniu.

Oncolliga Run4Càncer

La sortida es donarà a l’espai del Recinte Firal (Antiga estació de tren d´Olot) per a fer un dels dos recorreguts. A continuació detallem el recorregut de 10 km, en el que començarem agafant el bicicarril o via verda direcció a les Preses, ens desviarem abans d´arribar a Codella cap a la casa del Collell, ens enfilarem en una dura pujada a Sant Valentí, per baixar cap a la Casa del Puig al Pla de Dalt, ens enfilarem altre cop a la muntanya pelada i fins al cim del Volcà de Montolivet.

La baixada altre cop per la muntanya pelada (on veurem bones vistes), travessarem el Fluvià al Tussols i farem tot vora riu cap a la gorga de Can Basil (veure foto), Fonts de Sant Roc i arribada.

Un recorregut mot trencacames, sinuós i exageradament divertit pels seus contrastos i sobretot vistes. Molt de corriol per gaudir si les cames ens ho permeten. 

can basil

Reglament i inscripcions a la cursa Run4Càncer d'Olot.

La inscripció té un preu de 8 €, inscripció que es pot fer a través de la pagina web de la Oncolliga, Run4Càncer d'Olot. També és possible inscriure's el mateix dia de la cursa, en aquest cas el preu marcat és de 10 €.  El reglament complet de la cursa de 2016 es pot consultar en aquest document PDF. 

Els inscrits a través de la pàgina web podran recollir el dorsal i la samarreta el mateix dia de la cursa partir de les 8:30 fins a 15 minuts del començament de la prova.  Els que realitzin la inscripció el mateix dia, es tindran que formalitzar a partir de les 8h del matí i fins a mitja hora abans del començament de la prova. 

Les fotos de la cursa Run4Càncer de 2015.

Estem contents de veure l'èxit total que suposen les + de 400 inscripcions a Olot del 2015, rècord provincial de totes les marxes Run4Càncer. Compartim les fotos que hem anat tirant entre bufet i bufet. Destacar la bona organització, el recorregut de corriol i l'espectacular resposta dels participants. 

Altres aspectes de la Cursa Run4Càncer.

Al finalitzar la cursa solidària, hi haurà esmorzar, sorteig de productes i una obsequi per a tothom.... ( en l´edició 2015 va ser una samarreta tècnica de regal per a tots els participants).

A la foto: La vista des de Sant Valentí, on veiem el perfil de Serra de Llancers (Amb la barra de ponent enganxada), Puigsacalm i Santa Magdalena .

Vista des de Sant Valentí

Què és la Oncolliga?

La Fundació Oncolliga Girona i la Lliga catalana d'ajuda al malalt de càncer son entitats sense ànim de lucre que treballen per millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i els seus familiars. A la seva web http://www.oncolligagirona.cat/ es detallen els objectius fundacionals, que es resumeixen en:

   • Suport als malalts de càncer i als familiars durant el procés de la malaltia.

   • Facilitar recursos als malalts oncològics per a millorar les seves condicions de vida.

 Gràcies per ajudar-nos a compartir a les xarxes socials  la Run4Càncer 2016, cursa i caminada popular solidària. Afegim aquesta cursa al calendari de marxes populars de la Garrotxa 2016. 

Article compartit per Albert Terradellas Brugada. Em vols afegir a Facebook? Gràcies.