Garrotxa.info Logo

Marxa de la feixina 2016 a Beuda

Marxa de la feixina 2014

La XXIII Ruta de la Feixina és una caminada  de muntanya o marxa popular de la Garrotxa, que tot i no ser de caràcter competitiu també es pot fer corrents. És organitzada per l'ajuntament de Beuda, un petit poble amb encant de l´Alta Garrotxa i punt de partida de nombroses excursions per la nostre "terra aspre i de mala petja".

La feixina és una de les primeres del calendari de marxes populars de la Garrotxa del 2016, i tenim bon record de les passades edicions, la de  2014 que ens va pujar fins al Castell de Falgars, cim situat a pocs metres de la Mare de Déu del Mont., o la de l'edició  2015 que ens va pujar a Coma de Roure. Aquest 2016 porta per títol "Arbres amb història", així que de ben segur que farem bones fotos i bones cames.

Programa de la marxa de la Feixina 2016 en PDF, ajuntament de Beuda.

La XXIII edició de la ruta de la feixina serà el tercer diumenge de mes, i per tant el 17 de  Gener 2016A les 7h del matí s´obriran les incripcions per donar la sortida a les 8h de la Plaça major de Beuda (Garrotxa).

  • Beuda, Diumenge 17 de gener a les 8h.
  • Inscripcions a partir de les 7h, a un preu de 5 € que inclou esmorzar calent.
  • Durada: Entre 4 i 5 hores per una distància de 14 km  de muntanya. Aprox.
  • Recomanem consultar els detalls i les possibles modificacions del programa a la web de l´organitzador, que és l´ajuntament de Beuda, al seu telèfon 972 590534 o a la  plana web Beuda.cat 

Recorregut de la XXIII Marxa de la Feixina.

Beuda - El Noguer de Segueró - Aulina Reclamadora - Roure Socablanc - Falgars (Esmorzar) - Aulina de les tres branques - Faig Gros - Roure de la sort - Mare de Déu del Mont (Opcional) - Sant Llorenç de Sous - Font de Rocapastora - Beuda.

Ruta de la feixina 2016

 

 Beuda marxa feixina

Església i campanar de la plaça major de Beuda, punt de partida de la marxa de la Feixina 2016.

 feixina arbre

Arbres amb història, el títol de l´edició 2016 de la Feixina. 

 Per cert, ja sabeu que en aquest tipus de marxes populars es sol donar un bon esmorzar, nosaltres tenim per tradició portar una botella de Ratafia a la motxilla, per beure i per convidar a tothom qui ens saludi dalt el cim. Baixarem com coets.  Esport, vistes, fotos, menjar, amics i anís amb nous... Què més ens cal? 

 Intentarem posar les fotos de la marxa de la Feixina 2016 peu d'aquest article, com ja hem fet amb les fotos de la marxa de la feixina 2015 i 2014... i aquest any els reis ens han portat una Gopro... així que potser vídeo.

I una proposta per la organització: Indicar i tapar el punt de sortida i marcar-la per tal de que a les 8h es pugui tocar la campana, fer un "crit de guerra" o tirar un petard. Així els qui corren poden fer grup i es fa més divertit, també permet als qui caminen fer la xerrada mentre esperen la sortida i mirar la gent que hi ha a la marxa i trobar-hi coneguts.

Les fotos de la Marxa de la Feixina edició de 2015.

Compartim les fotos dels diferents paisatges que  vam caminar uns 300 caminaires i que ens va enfilar a Coma de Roure.

 

Fotos de la marxa de la Feixina de l'edició 2014.

Marxa de la feixina 2014El recorregut de 14Km va sortir de Beuda i passar per Rocapastora, Castellet, Salve Regina, Carretera del Mont, Font de Rocapastora, esmorzar a Monestir de Sous, va fer cim a la Torre de Falgars i ja de baixada cap a Font de Falgars, Oratori de Sant Miquel, El Noguer de Segueró i arribada a la plaça de Beuda.

Aquí us deixem l'àlbum de fotos de la marxa de la feixina 2014. 

Gràcies per ajudar-nos a compartir aquesta i les altres marxes popular de la Garrotxa a les xarxes socials i/o amb els vostres amics i coneguts. Ens veiem a caminar a a la Feixina de Beuda 2016.  Article compartit per Albert Terradellas Brugada.  Em vols afegir a Facebook? Gràcies.